CREPPY DEBRECEN

A Creppy PalacsintaBistro Debrecen a régió egyik legnépszerűbb étterme, legkivételesebb gasztronómiai attrakciója, a nemzetközi szinten is rendkívüli elismertséggel rendelkező Creppy palacsinta különlegesség és minőség képviselője. A Creppy palacsintáinak kiemelkedő népszerűsége több, mint tíz éve ragadja magával vendégeit a palacsintás vendéglátás prémium világába. Zászlónkra a különlegesség és a vendégközpontúság jelszavait varrtuk, mint fő működési irányelveket. Fő célunk a kivételes Creppy palacsinta élmény átadása minden egyes vendégünknek, mely által igazi királynak érezhetik magukat a Creppy PalacsintaBistro Debrecennél eltöltött idejük alatt, mely a legkiválóbb debreceni étteremek közé nőtte ki magát rövid idő alatt.

Étlapunk sós és édes Creppy fogásai messzeföldön híres, teljesen egyedi palacsintás mágiák, melyek hatalmas népszerűséggel csábítják a palacsinta rajongókat, melyek mellett éttermünkben folyamatosan szolgálunk újdonságokkal is. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen a kivételes Creppy élmény debreceni étterme, mely a legkiválóbb palacsintás utazást garantálja minden vendége számára.   

 

A Creppy a magyar vendéglátás világában egyedit alkot különleges vendégeink megelégedésére és kényelmére - mellyel a vendégközpontúság új trendjeit teremti meg - szem előtt tartva a csúcsminőség iránti feltétlen elkötelezettségünket.